Mainos
Mainos

Matkustajakone ilmeisesti yhä kateissa Afganistanissa

Heratista Afganistanin pääkaupunkiin Kabuliin matkalla olleessa matkustajakoneessa oli uutistoimisto Reutersin mukaan yhteensä yli 100 ihmistä.

Afganistanissa kadonneen ja todennäköisesti tuhoutuneen matkustajakoneen hylyn löytymisestä on tänään kerrottu ristiriitaisia tietoja. Afganistanin hallitus ja Nato-johtoiset Isaf-rauhanturvajoukot kiistivät aiemmin päivällä julkisuuteen tulleen tiedon, jonka mukaan koneen hylky olisi paikallistettu lähellä pääkaupunkia Kabulia. Isaf-joukkojen mukaan etsinnät jouduttiin keskeyttämään huonon sään ja pimeyden vuoksi. Koneessa oli yhteensä 104 ihmistä, joista 13 oli ulkomaalaisia.

Turkin viranomaisten mukaan koneessa oli yhdeksän turkkilaista. Koneessa oli ilmeisesti myös kolme amerikkalaista ja mahdollisesti italialaisia.

Kone oli eilen iltapäivällä noussut ilmaan maan länsiosassa sijaitsevasta Heratista kohti pääkaupunkia Kabulia. Koneen kapteeni oli pyytänyt lupaa laskeutua Pakistaniin sen jälkeen, kun sitä oli kielletty laskeutumasta Kabulin kentälle sakean lumipyryn takia.

Pakistanin lennonjohdon mukaan Boeing 737 -tyyppinen kone ei kuitenkaan koskaan laskeutunut.

(MTV3-Reuters-AFP-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme