Mainos
Mainos

Matkustajakoneen heittelehdinnästä useille vammoja Kanadassa

Lääkintäviranomaisten mukaan loukkaantuneiden tila oli vakaa huolimatta siitä, että joillakin heistä oli hengenvaarallisia pää- ja selkärankavammoja.

Puolenkymmentä matkustajaa on saanut vakavia vammoja lentokoneen rajun heittelehtimisen takia Kanadassa. Lentokoneen äkkiliikkeen aiheutti ilmeisesti turbulenssi.

Air Canadan lentokone teki hätälaskun Calgaryn lentokentälle, jotta loukkaantuneet matkustajat saatiin sairaalahoitoon. Lääkintäviranomaisten mukaan loukkaantuneiden tila oli vakaa huolimatta siitä, että joillakin heistä oli hengenvaarallisia pää- ja selkärankavammoja.

Yksi vammoitta selvinnyt matkustaja kertoi kuinka lentokone oli äkkiä notkahtanut ja hänen matkatoverinsa oli paiskautunut matkustamon kattoon ja sitten lattiaan. Lentoyhtiö ei ole vahvistanut arvelua siitä, että kone olisi joutunut ilmapyörteeseen.

(MTV3-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme