Mainos
Mainos

Matkustajat turvaan palavalta alukselta

Kyproksen edustalla tuleen syttyneen risteilyalus Romantican matkustajat ja miehistön jäsenet pääsivät lauantaina turvallisesti Limassolin satamaan. Tulipalo Kyproksen lipun alla purjehtivassa Romanticassa jatkui kuitenkin yhä, ja Kyproksen satamaviranomaisten mukaan alus oli tulessa "keulasta perään".

Aluksella olleista osa joutui siirtymään tulipalon alta pelastusveneisiin ja osan nostivat turvaan brittiläiset helikopterit. Laivalta evakuoidut saapuivat Limassoliin toisella risteilyaluksella. Osa vilkutteli iloisesti lehtimiehille, mutta toiset värjöttelivät huopiin kääriytyneinä.
Romanticassa oli 487 matkustajaa ja 186 hengen miehistö. Se oli matkalla päiväristeilyltä Egyptistä takaisin kotisatamaansa Limassoliin, kun aluksen konehuoneessa syttyi tulipalo varhain lauantaina.
Suuri osa matkustajista oli venäläisiä turisteja. Aluksessa oli myös yli 20 ruotsalaista, ja Ruotsin uutistoimiston TT:n mukaan kaksi suomalaista. (STT-Reuter-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme