Mainos
Mainos

Matkustajien kauhunhetket lennolla: Kone heittelehti rajusti turbulenssissa, ikkuna irtosi paikaltaan

Kolme matkustajaa loukkaantui Air India -lentoyhtiön lennolla viime torstaina, kun kone joutui voimakkaaseen turbulenssiin kertoo The Times of India.

Air Indian lento oli matkalla maan pohjoisosassa Amritsarista Delhiin. Heittoisa lentosää alkoi, kun kone oli nostamassa lentokorkeutta 2,5 kilometrin korkeudessa. Rytäkkää kesti noin 15 minuutin ajan.

Asiasta myös uutisoivan Independent -lehden mukaan koneessa oli 240 ihmistä.

Ikkunan irtoaminen aiheutti paniikin

Turbulenssi aiheutti todellisen vaaratilanteen, kun yhden ikkunan sisälasi irtosi. Koneesta kuvatun videon perusteella lentoemäntä yritti parhaansa mukaan paikata ikkunaa ja saamaan lasin takaisin.

Irronneen ikkunan vieressä istunut henkilö sai tilanteessa vammoja. Lisäksi yksi henkilö loukkaantui, kun hänen päänsä kolahti kattoon. Henkilöllä ei ollut ilmeisesti turvavyö kiinni.

Viranomaisten mukaan kolme henkilöä kävivät sairaanhoitohenkilökunnan hoidettavana.

Lehden mukaan koneessa olleet matkustajat olivat tilanteesta kauhuissaan.

Maan ilmailuviranomaiset ja onnettomuustutkintakeskus tutkivat tapahtumaa.

Kaksi vaaratilannetta lyhyen ajan sisällä

Viime viikolla sattui vakava lento-onnettomuus Yhdysvalloissa amerikkalaisen Southwest Airlinesin lennolla, kun koneen moottori meni rikki ilmassa. Tilanteet sattuivat alle 24 tunnin sisällä.

Videolla Southwest Airlinesin lennolla ollut matkustaja kertoo hurjasta tilanteesta.


Onnettomuuden seurauksena yksi henkilö kuoli, kun hän imeytyi koneesta ulos sen jälkeen, kun koneen ikkuna särkyi moottorista lentäneestä palasesta. Ikkunasta imeytynyt nainen kuoli myöhemmin sairaalassa. Onnettomuudessa loukkaantui seitsemän ihmistä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme