Mainos
Mainos

Matt, 37, väittää olevansa sadan lapsen isä – spermanluovuttaja on myös kahden oman lapsensa yksinhuoltaja

Yhdysvaltalainen spermanluovuttaja kertoo olevansa kymmenien lasten isä. Ilmaiseksi spermaansa luovuttava 37-vuotias uskoo tulleensa sadan lapsen isäksi neljän vuoden aikana, kertoo News.com.au-verkkosivusto

Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa asuva 37-vuotias Matt Stone kertoo, että arviolta kymmenen ihmistä lähestyy häntä päivittäin hänen tarkoitusta varten luomansa Facebook-sivuston kautta.

Stone kertoo luovuttaneensa spermaa ensimmäisen kerran kymmenen vuotta sitten, kun hän oli töissä spermapankissa.

Toiminta laajentui neljä vuotta sitten, kun hän loi Facebookissa Matt Stone (Shipping Donor) -sivuston, jonka kautta hän tarjoaa spermaansa miehen kriteerit täyttäville pareille ja yksinäisille naisille. 

Stonen spermaa haluavien on vastattava ensin kysymyspatteristoon, jossa hän selvittää kysyjien taustan, tulot ja jopa sen, millainen kysyjien parisuhde on.

Kriteerien tarkoituksena on hänen mukaansa varmistaa, että hänen spermastaan mahdollisesti syntyvät lapset saisivat onnellisen kodin.

"20 naista parhaillaan raskaana"

Stone väittää auttavansa viikoittain jopa kahdeksaa vanhemmaksi haluavaa, ja hänen mukaansa jopa 20 naista saattaa olla parhaillaan raskaana hänen spermastaan.

Stonen mukaan hänellä on ainakin 70 lasta, joiden henkilöllisyys on tiedossa. Hän uskoo kuitenkin, että määrä saattaa olla jopa 100, sillä monet lahjoituksen saajat eivät ole raportoineet, miten hedelmöityksessä on käynyt.

IT-alalla työskentelevä Matt Stone kertoo, että jokainen onnistunut hedelmöitys on hänelle ”äärimmäisen palkitseva”.

Kaikki spermalahjoitukset ovat ilmaisia. Stonen mukaan 90 prosenttia häneltä spermaa hankkivista ovat naispareja, viisi prosenttia heteropareja ja toiset viisi prosenttia yksinäisiä naisia.

Matt Stone kertoo myös, että hänen spermansa on osoittautunut varsin tehokkaaksi hedelmöittäjäksi.

– Kerran lahjoitin neljälle ihmiselle kahden päivän aikana ja kolme heistä tuli raskaaksi.

Miehellä myös kaksi omaa lasta

Vaikka lapsia on ilmeisesti jo kymmeniä, on Stone tavannut vain yhden lahjoitusten kautta syntyneistä jälkeläisistään.

– Pidän heihin etäisyyttä, koska en halua, että lapset pitävät minua poissaolevana isänä. Minun silmissäni lapsen vanhemmat ovat heidän vanhempiaan.

Matt, joka on itse kahden lapsen yksinhuoltajaisä, toivoo myös saavansa tulevaisuudessa lisää omia lapsia.

Spermanluovuttamisen hän aikoo lopettaa vajaan kymmenen vuoden päästä eli kun hän täyttää 45 vuotta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme