Mainos
Mainos

Media: Gates jatkaa puolustusministerinä

Yhdysvaltojen puolustusministeri Robert Gates jatkaa virassaan vielä Barack Obaman presidenttikauden alussa, kertovat yhdysvaltalaisviestimet ABC News, CNN ja Politico, joka on sisäpolitiikan uutisiin keskittyvä verkkouutispalvelu.

Viestimien mukaan Gates jatkaa Pentagonissa ainakin Obaman ensimmäisen presidenttivuoden ajan ja vetää joukot pois Irakista demokraattien suunnitelmien mukaisesti. Obama on luvannut, että kaikki yhdysvaltalaisjoukot poistuvat Irakista 16 kuukaudessa hänen virkaanastumisestaan.

Presidentin turvallisuusneuvonantajaksi nimetään Politicon mukaan merivoimien kenraali James Jones, joka on toiminut aiemmin merivoimien komentajana ja Yhdysvaltojen ja Naton Euroopan-joukkojen johtajana.

Virallisesti Gatesin ja Jonesin nimitykset sekä Hillary Clintonin nimitys ulkoministeriksi julkistetaan Politicon mukaan ensi viikon alkupuolella.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme