Mainos
Mainos

Media: Göteborgin räjähdyksessä kuollut poika oli asunnossa sukuloimassa

Ruotsalaisen median mukaan Göteborgissa aamuyöllä sattuneessa räjähdyksessä kuollut poika oli käymässä sukulaisten luona.

Dagens Nyheter kertoo, että räjähdyksessä kuollut kahdeksanvuotias poika oli tullut äitinsä kanssa ulkomailta vierailulle sukulaisten luo. Poliisi kertoo lehdelle, että juuri sen vuoksi asunnossa oli paljon aikuisia ja lapsia. Kuollut poika ei kuulunut osoitteessa asuneeseen perheeseen.

Räjähdys tapahtui kerrostalon kolmannessa kerroksessa; asunnon olohuone sekä osa rappukäytävää tuhoutui pahoin.

Tapauksen silminnäkijän mukaan räjähdyksen saattoi aiheuttaa käsikranaatti. 

Huoneistosta löytyi noin 8-vuotias pahoin loukkaantunut poika, joka kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan. Poika kuoli myöhemmin sairaalassa. Poliisin mukaan asunnossa oli räjähdyshetkellä yli viisi lasta ja aikuisia. 

Räjähdys tapahtui Biskopsgårdenin alueella. Asukkaat suhautuvat nihkeästi poliisin työhön. Dagens Nyheterin haastattelemien asukkaiden mielestä poliisia ei ole näkynyt koko kesänä.

Räjähdyksen motiiviksi arvellaan kilpailevien rikollisjengien kostoa. Asunnossa arvellaan olleen viime vuonna Göteborgissa tehtyyn kaksoismurhaan osallinen mies. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme