Mainos
Mainos

Pommiuhka pankissa Keski-Ruotsissa – poliisin pommiryhmä matkalla

Pankkikonttori Sundsvallissa Keski-Ruotsissa on tyhjennetty pommiuhan takia, kertoo ruotsalaismedia. Paikalla on parisen kymmentä poliisia ja kymmenen poliisiautoa.

– Swedbankin konttoria on uhattu, että siellä voi räjähtää pommi, Sundsvallin poliisin tutkinnanjohtaja Henrik Blusi kertoo Sundsvalls Tidning -sanomalehdelle.

Konttori sai uhkauksen hieman kellon 13 jälkeen paikallista aikaa.

Magnus Pallin Swedbankista kertoi Sundsvall Tidningille, että uhkaus tuli nimettömän soittajan esittämänä. Noin 50 asiakasta ja työntekijää evakuoitiin pankista.

– Uhkaus oli, että pankkisalissa on pommi, Pallin sanoo lehdelle.

Poliisi on tyhjentänyt lähialueen ihmisistä ja eristänyt sen. Konttori sijaitsee Sundsvallin keskustassa.

Ruotsin poliisi kertoo verkkosivuillaan, että kansallinen pommiryhmä on matkalla Sundsvalliin. Pommiryhmä lähti Tukholmasta matkaan puoli kolmelta paikallista aikaa ja sen odotetaan saapuvan Sundsvalliin puoli seitsemältä.

Sundsvallissa asuu noin 100 000 asukasta. Se sijiatsee Keski-Ruotsissa itärannikolla, vajaat 400 kilometriä Tukholmasta pohjoiseen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme