Mainos
Mainos

Media: Useita poliiseja haavoittunut Pariisin pohjoisosassa

Alustavien mediatietojen mukaan useita poliiseja on haavoittunut laukaustenvaihdossa poliisioperaation yhteydessä Pariisissa.

Ampumisesta kertoi ensin uutistoimisto AFP viranomaislähteisiinsä vedoten. Paikalla on AFP:n mukaan poliisin erikoisjoukkoja.  

Pelastuslaitos ilmoitti aiemmin, että ainakin yksi ihminen on loukkaantunut lievästi laukaustenvaihdossa. Reutersin poliisilähteen mukaan operaatio liittyy Pariisin terrori-iskujen tutkintaan.


Guardian-lehden mukaan Saint Denisin alueella on käynnissä poliisioperaatio, jonka takia katuja on suljettu ja paikalla on runsaasti poliisiautoja. Guardianin mukaan paikalta on raportoitu useita laukauksia ja paikallisia on käsketty pysymään kodeissaan ja poissa ikkunoiden lähettyviltä.

AFP:n mukaan operaatio on käynnissä ilmeisesti lähellä jalkapallostadionia, jonka edustalla itsemurhapommittajat iskivät perjantaina.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme