Mainos
Mainos

Mediasirkus kiehuu - Berlusconin seksioikeudenkäynti alkaa

Uutinen Italian pääministerin Silvio Berlusconin oikeudenkäynnin alkamisesta on kaikkien italialaislehtien etusivuilla ja televisiouutisten pääotsikoissa.

Lehdistö seuraa tiiviisti Berlusconia ryöpyttävää seksiskandaalia ja siihen liittyvää oikeudenkäyntiä. Milanon oikeustalon edustalle on kokoontunut satoja toimittajia ja kameramiehiä seuraamaan koko maailmaan kiinnostavaa oikeusjuttua.

Berlusconin epäillään ostaneen seksiä alaikäiseltä tanssijattarelta ja sen jälkeen peitelleen tapausta. Häntä epäillään myös virka-aseman väärinkäytöstä.

Berlusconi on kiistänyt syytteet. Häntä ei tänään nähdä oikeudessa, sillä hän on ilmoittanut olevansa kiireinen pääministerin tehtäviin liittyvissä tapaamisissa.

Berlusconia vastaan on parhaillaan käynnissä kolme muutakin oikeudenkäyntiä. Niissä on kysymys korruptiosyytteistä, jotka liittyvät hänen omistamaansa mediaimperiumiin.

Italialaisia pääministeriä koskevat oikeudenkäynnit alkavat hieman kyllästyttää. Berlusconiin liittyviä skandaaleja tulee esiin jatkuvasti, ja monet italialaiset ovat sitä mieltä, että uutisoinnissa on menty liian pitkälle.

Vaikuttaa siltä, että pääministerin ympärillä leijuvista skandaaleista on tullut jokapäiväinen ilmiö, eikä muutosta siihen ole näkyvissä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme