Mainos
Mainos

Medvedevin jäykähköstä tanssista tuli nettihitti

Venäjän presidentti Dmitri Medvedev on tanssinut itsensä YouTube-yleisön suosikiksi. Vajaan minuutin mittaisessa videoleikkeessä Medvedev liikehtii tiukasti leikatussa puvussaan kyllä hieman jäykänoloisesti mutta rytmikkäästi 90-luvun hitin American Boyn tahtiin.

Medvedevin tanssahtelu on saanut kuitenkin Venäjällä ristiriitaisen vastaanoton. Yksi kommenti kuului, että Medvedev liikkuu kuin seipään niellyt.

Medvedeviä pidetään hieman enemmän länteen päin kallellaan olevana kuin hänen oppi-isäänsä ja nykyistä poliittista kilpailijaa, pääministeri Vladimir Putinia.

Aiemmin miehet kertoivat päättävänsä yhdessä, kumpi lähtee havittelemaan Venäjän seuraavaa presidentin virkakautta, mutta viime aikoina suhde näyttää muuttuneen riitasointuisemmaksi. Yleinen veikkaus on, että Putin lähtee ehdolle ja yhtä yleinen veikkaus sekin, että hänet myös valitaan.

Alla oleva video on kopio alkuperäisestä. Tarkkaa tietoa videotallenteen ajankohdasta ei ole.

(MTV3-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme