Mainos
Mainos

Meemistä tuttu lapsi kaipaa apua - isä vakavasti sairas

8-vuotias poika on inspiroinut ja ilostuttanut monia nettisurffailijoita, mutta nyt hän kaipaa apua. Success kid -meemistä tuttu poika kerää rahaa vakavasti sairaalle isälleen, uutisoi brittilehti Mirror.

Sam Grinerin vauvakuvaa, jossa pojalla on käsi nyrkissä ja päättäväinen ilme kasvoillaan, on jaettu netti-meeminä voiton merkkinä. Meemillä tarkoitetaan internetissä levitettävää satiirista kuvaa tai videoklippiä julkisuuden henkilöstä tai esimerkiksi osuvasta tilanteesta. 

Nyt meemipoika pyytää apua isälleen Justinille, joka tarvitsee uuden munuaisen. Justin-isällä on todettu munuaisen vajaatoiminta. Isä on käynyt dialyysihoidoissa vuodesta 2009 lähtien, mutta nyt hän tarvitsee munuaissiirännäisen. Justin Grinerin äiti kuoli munuaisen petettyä ja nyt perhe toivoo keräävänsä 50 000 puntaa isän munuaissiirrännäistä ja lääkehoitoa varten.

Meemipoika Samin suosio alkoi vuonna 2007, kun hänen äitinsä otti 11-kuukauden ikäisestä pojastaan kuvan rannalla ja latasi sen MySpaceen. Success kid-meemi on noussut yhdeksi netin jaetuimmista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme