Mainos
Mainos

Meksiko edelleen jyrkkänä: Me emme Trumpin muuria maksa

Meksikon ulkoministeriö on toistanut jälleen tänään maansa ehdottoman kielteisen kannan Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kaavailemaan muuriin ja sen maksamiseen maiden väliselle rajalle. Sen mukaan se ei tule missään olosuhteissa maksamaan muuria Yhdysvaltain etelärajalle.

Ulkoministeriö tiedotti asiasta sen jälkeen kun Trump oli twiitannut asiasta useamman kerran. Ministeriö kommentoi myös Trumpin väitettä, jonka mukaan Meksiko oli maailman vaarallisin valtio.

– Vaikka Meksikolla onkin merkittäviä väkivaltaongelmia, on täysin väärin väittää Meksikon olevan kaikista vaarallisin maa maailmassa, ministeriö kirjoitti tiedotteessaan.

Tiedotteessa otettiin myös kantaa Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimus Naftan jatkuviin neuvotteluihin. Ulkoministeriön mukaan Meksiko tulee asettamaan oman etunsa etusijalle, vaikkakin toivoo lopputuloksen hyödyttävän kaikkia osapuolia. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme