Mainos
Mainos

Meksikolaistuomarin raivokohtaus oikeussalissa tallentui videolle

Meksikolaistuomari hermostui kollegoihinsa ja kävi nyrkein heidän kimppuunsa oikeussalissa. Myöhemmin Morelosin valitustuomioistuimen tuomari Miguel Angel Falcon pyysi kameralle käytöstään anteeksi.

Videolla näkyy kuinka Falcon nousee tuolistaan ja käy käsiksi kahteen kollegaansa. Falcon oli suuttunut toiselle kollegoista ja sanonut häntä tyhmäksi. Kun kollega oli sen jälkeen syyttänyt Falconia loukkaamisesta, nousi Falcon tuolistaan ja hyökkäsi hänen kimppuunsa.

Myöhemmin hän antoi haastattelun työhuoneessaan.

Morelosin oikeusistuimen ylituomarin mukaan Falcon on häpäissyt tuomioistuimen käytöksellään. Hän saattaa saada virkasyytteen, mutta toistaiseksi asiasta ei ole päätetty.

Tapaus nosti julkisuudessa esille Meksikon oikeuslaitoksen huonon maineen. Syyttäjien tiedetään hutiloineen oikeusistuimissa monin tavoin, muun muassa tuoneen oikeuteen laittomasti hankittuja todisteita.

(MTV3 - AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme