Mainos
Mainos

Meksikon pääkaupungissa tehtiin kaksi karmivaa löytöä

Meksikossa maan pääkaupungista on löydetty viikonlopun aikana kaksi irrotettua ihmisen päätä, maan viranomaiset kertoivat tänään. Vastaavanlaiset väkivaltarikokset ovat normaalisti yleisempiä muualla Meksikossa.

Miehelle kuulunut pää löydettiin matkalaukkuun jätettynä rikollisuudesta kärsivästä Tepiton naapurustosta sunnuntaina.

Toinen pää löydettiin puolestaan lauantaina kadunkulmaan hylätystä mustasta muovisäkistä Atlantan alueella. Pussissa oli lisäksi irtokäsi ja kaksi kyynärvartta.

Viranomaiset ovat väittäneet, että huumejengit eivät operoi pääkaupungin metropolialueella, jolla asuu liki 20 miljoonaa ihmistä.

Vaikka jengeihin ja huumeisiin liittyvä väkivalta onkin yleisempää pääkaupungin ulkopuolella, on vastaavia karmivia tapauksia sattunut myös aiemmin Mexico Cityssä.

Toukokuussa 2015 kaupungista sijaitsevista junavaunuista löytyi tusina muovipusseja, joiden sisällä oli kolmen ihmisen ruumiit.

Vuoden 2013 elokuussa pääkaupungin laitamilta löydettiin puolestaan joukkohauta, jossa oli 13 nuoren ruumiit. Nuoret oli siepattu baarista keskellä kirkasta päivää vain pienen matkan päässä kaupungin pääkadusta.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme