Mainos
Mainos

Meksikossa taas voimakas maanjäristys – "Tämä on sama painajainen kuin vuonna 1985"

Meksikossa on tapahtunut voimakas maanjäristys. Järistyksen voimakkuus oli 7,1, kertoo Yhdysvaltojen geologian tutkimuskeskus. Järistyksen vaatimista uhreista ei heti ollut tietoa.

Järistyksen keskus oli Chiautla de Tapian kaupungin länsipuolella Pueblan osavaltiossa, verrattain lähellä maan pääkaupunkia Mexicoa.

Sosiaaliseen mediaan pantiin järistyksen jälkeen runsaasti kuvia vahingoittuneista rakennuksista ja katuihin ilmestyneistä halkeamista. Pelastusviranomaiset varoittivat ihmisiä tupakoimasta kaduilla, koska kaasuputkia oli katkennut järistyksessä.

– Olen niin huolissani. En pysty lopettamaan itkuani. Tämä on sama painajainen kuin vuonna 1985, nyyhkytti Georgina Sanchez, 52, Mexicossa.

Aiemmin tässä kuussa ainakin 90 ihmistä sai Meksikossa surmansa maanjäristyksessä, jonka voimakkuus oli 8,1. Tasan 32 vuotta sitten pääkaupungissa tapahtui järistys, jossa kuoli jopa 10 000 ihmistä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme