Mainos
Mainos

Melania Trump jälleen kohun keskellä: Maahanmuuttotarinassa aukkoja

Yhdysvalloissa on alettu kyseenalaistaa republikaanipuolueen presidenttiehdokkaan Donald Trumpin vaimon Melania Trumpin kertomus siitä, miten hän aikoinaan muutti synnyinmaastaan Sloveniasta Yhdysvaltoihin.

Rouva Trump on korostanut julkisuudessa useita kertoja, että noudatti kaikkia lakeja muuttaessaan maahan. Tiukka linja laittomaan maahanmuuttoon on yksi hänen miehensä vaalikampanjan keskeisiä teemoja. 

Entinen malli on sanonut muuttaneensa Yhdysvaltoihin uransa vuoksi työviisumilla vuonna 1996. Hiljattain hänestä kuitenkin julkaistiin uudelleen vanhoja alastonkuvia, jotka on alkuperäisen julkaisijan mukaan kuvattu New Yorkissa vuonna 1995.

Trump toisti torstaina lehdistötiedotteessa, ettei ole tehnyt mitään laitonta. Hän ei kuitenkaan selittänyt vuonna 1995 otettua kuvaa. 

Washington Postin mukaan yksi mahdollinen selitys on, että Trump vieraili New Yorkissa turistiviisumilla vuonna 1995 ja poseerasi kuvissa ilman minkäänlaista korvausta edistääkseen mallinuraansa. Tässä tapauksessa hän ei olisi rikkonut lakia. 

Melania Trump on saanut viime viikkoina paljon negatiivista julkisuutta. Hänen puheestaan republikaanien puoluekokouksessa nousi kohu, sillä osia puheesta oli kopioitu presidentin puolison Michelle Obaman vanhasta puheesta.

Sen jälkeen amerikkalaistoimittajat huomasivat, että hänen työverkkosivuillaan väitettiin hänen valmistuneen Ljubljanan yliopistosta, vaikka tosiasiassa hän jätti opinnot kesken. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme