Mainos
Mainos

Melania Trump matkusti lasten sijoituslaitokseen: "Kiitos sankarillisesta työstänne"

Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen yrittää paikata laittomien maahanmuuttajaperheiden kohtelukohua.

Vain tunteja sen jälkeen, kun presidentti Donald Trump allekirjoitti määräyksen lasten ja vanhempien erottamisen lopoettamisesta, Melania Trump poistui vaivihkaa Valkoisesta talosta ja matkusti Texasiin katsomaan paikan päällä, millaisissa oloissa Meksikosta saapuneiden vanhempien lapset ovat.

– Haluan tietää, miten voin auttaa lapsia pääsemään yhteen vanhempiensa kanssa niin nopeasti kuin mahdollista, Melania sanoi murteellisella englannillaan.

Presidentin puoliso tutustui laitokseen, jossa on 55 lasta, iältään 12-17 -vuotiaita. Hänen kerrotaan tehneen tarkkoja kysymyksiä lasten kohtelusta.

Melania Trumpin aavistellaan vaikuttaneen voimakkaasti presidentin määräyksen syntyyn, sillä Trump ei vielä eilen aamulla osoittanut mitään merkkejä kantansa pehmenemisestä. Kannanmuutos tuli hallintolähteiden mukaan yllätyksenä. Myös tytär Ivanka on tiettävästi ollut raivoissaan lasten kohtelusta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme