Mainos
Mainos

Melbournen yliajon kuolonuhrien määrä kasvaa – vauva menehtyi sairaalassa

Australian Melbournessa perjantaina tapahtuneen joukkoyliajon kuolonuhrien määrä on noussut viiteen.

Yliajossa vakavasti loukkaantunut kolmikuinen poikavauva kuoli sairaalassa eilen, kertoo Victorian osavaltion poliisi tiedotteessa.  

Yliajossa henkensä menettivät lisäksi 10-vuotias tyttö, 25- ja 33-vuotiaat miehet sekä 32-vuotias nainen. Kymmeniä myös loukkaantui.  

Victorian osavaltio on perustanut säätiön lahjoitusten keräämiseksi uhreille perheineen. Osavaltio lahjoittaa tarkoitukseen 100 000 Australian dollaria eli noin 70 000 euroa.  

Yliajoista epäillään 26-vuotiasta miestä, joka on viranomaisten hallussa. Miestä hoidetaan sairaalassa ampumahaavojen takia. Poliisi ampui epäiltyä tämän ajaessa väkijoukkoon ostosalueella Melbournen ydinkeskustassa.  

Poliisin mukaan kyseessä oli tahallinen, mutta ei terrorismiin kytkeytyvä teko. Epäillyllä miehellä on kerrottu olevan väkivaltataustaa sekä mielenterveys- ja huumeongelmia.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme