Mainos
Mainos

Melbournen yliajossa kuolleen pikkuvauvan vanhemmilta sydäntä särkevä viesti: "Hän oli elämämme valo"

Australian Melbournen yliajossa kuoli viisi ihmistä ja yli 35 loukkaantui. Väkijoukkoon ajamisesta epäilty mies on saanut syytteet murhista.

Kuolleiden joukossa oli kaksi lasta, joista nuorin vain kolmekuukautinen vauva. Muun muassa Australian yleisradioyhtiö ABC Newsin mukaan vanhemmat kuvailevat julkaisemassaan tiedotteessa menehtynyttä poikaansa Zacharya heidän elämänsä valoksi.

Vauva kuoli lauantaina sairaalassa yliajosta tulleisiin vammoihin. Yliajo tapahtui perjantaina.

Matthew ja Nawwar Bryant kuvailevat kuollutta poikaansa kauniiksi, rakastavaksi ja iloiseksi vauvaksi.

– Hän täytti päivämme naurulla ja hymyllä. Hän oli elämämme valo, vanhemmat kirjoittavat.

– Zachary sai kolmen kuukauden ja 14 päivän muistoiksi tästä maailmasta parhaat mahdolliset muistot.  

Vauvan kaksivuotias isosisko loukkaantui myös yliajossa. Tyttö on hoidettavana sairaalassa ja hänen tilaansa kuvaillaan vakaaksi.

Yliajon seurauksena kuoli lisäksi 10-vuotias Thalia, 22-vuotias sydneyläinen Jess, 33-vuotias perheenisä Matthew ja 25-vuotias mies, jonka nimeä ei ole julkaistu.

Yliajosta murhasyytteet saaneella 26-vuotiaalla miehellä on kerrottu olevan väkivaltataustaa sekä mielenterveys- ja huumeongelmia. Hän oli päässyt vapaaksi takuita vastaan vastoin poliisin toivetta vain viisi päivää ennen tekoa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme