Mainos
Mainos

Melusta elokuvissa huomauttanut nainen sai valkaisuainetta kasvoilleen

16-vuotias teinipoika on tuomittu tänään Leedsissä Britanniassa vuoden vankeusrangaistukseen tämän suihkutettua valkaisuainetta 46-vuotiaan naisen kasvoille.

Rikos tapahtui viime vuonna, kun nainen perheineen oli katsomassa Harry Potter -elokuvaa paikallisessa elokuvateatterissa. Teinipoika seurueineen oli häirinnyt toistuvasti kanssayleisöä, jolloin nainen oli pyytänyt teatterin henkilökuntaa puuttumaan nuorison käyttäytymiseen, kirjoittaa The Guardian.

Elokuvan jälkeen naisen toiminnasta ärtynyt 16-vuotias poika osti läheiseltä huoltoasemalta valkaisuainetta ja seurasi perhettä ruokaravintolaan, missä hän suihkautti aineen naisen kasvoille. Valkaisuaine aiheutti palovammoja naisen kasvoille, vaurioitti hänen silmäänsä ja värjäsi hänen hiuksensa valkoharmaiksi.

Asianajajan mukaan nainen on kärsinyt hyökkäyksen jälkeen vakavista pelkotiloista eikä hän uskalla enää liikkua ulkona ilman miehensä seuraa.

Vaikeista perhetaustoista lähtöisin oleva teinipoika oli aiemmin tuomittu miehen pahoinpitelystä tiiliskivellä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme