Mainos
Mainos

Meressä kelluva öljy ei kuulu malesialaiskoneelle

Malesialaisen lentoyhtiön matkustajakoneen kohtalo on edelleen täysin tuntematon.

Viranomaiset ovat tutkineet merestä löytynyttä öljyä, jonka arveltiin mahdollisesti olevan peräisin koneesta. Laboratoriotutkimukset osoittivat arvelun vääräksi.

Myös etsinnät ovat edelleen olleet tuloksettomia.

Pekingiin matkalla ollut Malaysia Airlinesin kone katosi lauantaina merellä jossakin Malesian ja Vietnamin eteläosan välillä. Koneessa oli 239 ihmistä.

Kahdella matkustajista oli ilmeisesti varastetut passit, ja matkustajalistassa oli muutakin epäselvyyttä. Tämän vuoksi on arvuuteltu, että kone saattoi joutua terrori-iskun tai kaappauksen kohteeksi.

Malesia sanoo tunnistaneensa toisen varastetulla passilla matkustaneista miehistä valvontakameran tallenteesta. Hän ei ole malesialainen. Muuta viranomaiset eivät vielä ole miehestä kertoneet.

Tutkimuksiin osallistuneen lähteen mukaan vaikuttaa siltä, että kone on voinut hajota jo ilmassa. Malesian ilmailuviranomaisten mukaan on myös mahdollista, että kone olisi tehnyt täyskäännöksen ennen tutkasta katoamista.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme