Mainos
Mainos

Metrojuna suistui raiteiltaan Lontoossa

Onnettomuudessa loukkaantui lähes 40 ihmistä, ja sadat ihmiset jäivät loukkuun suistuneeseen metroon. Britanniassa on yhä toiseksi korkein hälytystila viime viikon tapahtumien johdosta.

Sadat ihmiset ovat säikähtäneet pahasti, kun metrojuna suistui raiteiltaan Lontoossa tänään ruuhka-aikaan. Poliisin mukaan onnettomuudessa ei kuitenkaan ollut kyse terrori-iskusta.

Onnettomuudessa loukkaantui 37 ihmistä, ja 700 matkustajaa jäi kahdeksi tunniksi jumiin metroon.

Välikohtaus oli omiaan synnyttämään paniikkia, sillä Britannia on yhä toiseksi korkeimmalla hälytystasolla viimeviikkoisten epäonnistuneiden terrori-iskujen jälkeen.

Terrorismin uhka on muutenkin juuri nyt brittien mielessä, sillä lauantaina tulee kuluneeksi kaksi vuotta Lontoon metrossa ja bussissa tehdyistä tuhoisista itsemurhapommi-iskuista.

- Vaunu hyppäsi ilmaan kuin olisimme ajaneet jonkin yli. Se alkoi keikkua uskomattoman rajusti ja sisään tulvi savua, metrossa matkustanut Jacqui McElroy kertoi.

Monet ihmiset alkoivat huutaa tai itkeä, koska he uskoivat tärinän johtuvan pommin räjähdyksestä.

Brittien varpaillaan olosta kertonee sekin, että onnettomuuspaikalle lähetettiin noin sata poliisia.

(MTV3-STT-AFP-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme