Mainos
Mainos

Michael Jackson haudataan ilman aivojaan

Michael Jackson haudataan tulevalla viikolla suunnitellusti, mutta ilman aivojaan.

Mirror -lehti kertoo internetsivuillaan, että Jacksonin aivoja joudutaan tutkimaan vielä kolmisen viikkoa kuolinsyyn selvittämiseksi.

Jacksonin perhe joutui siis tekemään päätöksen siitä, siirretäänkö tähden ylihuomiseksi suunniteltuja hautajaisia, vai pidetäänkö ne suunnitelmien mukaisesti. Perhe on päätynyt jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

Los Angelesin kuolinsyytutkijan edustaja Craig Harvey on vahvistanut, että neuropatologiset testit tehdään loppuun saakka, jotta Jacksonin kuolinsyystä saataisiin tarkempia tietoja. Tarkoitus on saada selville, kärsikö Michael Jackson jo aiemmin lääkkeiden yliannostuksesta. Myös alkoholin väärinkäytön mahdollisuus tai aiemmat sairaudet saattavat selvitä tutkimuksissa. Aivoja ei kuitenkaan voida tutkia ennen kuin kuolemasta on kulunut kaksi viikkoa.

Popin kuningas kuoli viime viikon torstaina (25.6.) oletettavasti sydänkohtaukseen, jonka on epäilty johtuneen lääkkeiden yliannostuksesta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme