Mainos
Mainos

Michiganin Uber-ampujan 14-vuotias uhri heräsi kuolleista

Yhdysvalloissa on todistettu todellista ihmeparantumista. Teini-ikäinen Michiganin Uber-kuljettajan uhri oli jo ehditty julistaa kuolleeksi, mutta tehohoidon jälkeen hän käveli omin jaloin ulos sairaalasta.

Abigail Kopf, 14, oli yksi Michiganin helmikuisen ammuskelun uhreista. Uber-taksipalvelun kuljettaja toiminut mies ampui Michiganissa kuusi ihmistä helmikuussa. Abigail oli matkalla musikaalista kotiin, kun ampuja Jason Daltonin luoti osui häntä pään oikealle puolelle.

Abigail vietiin sairaalaan Bronson Methodist -sairaalaan, jossa hänen sydämensä pysähtyi. Lääkäreiden ja hoitohenkilökunnan elvytysyrityksistä huolimatta hänet todettiin kuolleeksi myöhemmin samana iltana.

Kuolleeksi julistettu tyttö osoitti elonmerkkejä

Paikalla sairaalassa olivat myös Abigailin vanhemmat. Hänen äitinsä oli painanut päänsä kuolleeksi luulemansa tyttärensä rinnalle, kun hän huomasi tytössä elon merkin – henkäyksen tai heikon sydämenlyönnin.

– Tunsin, että hän oli yhä siellä, vaikka meille oli kerrottu, että hän oli jo poistunut keskuudestamme, Abigailin äiti kertoi The Telegraphille.

Lääkärit kiirehtivät takaisin ja Abigail kytkettiin hengityskoneeseen. Vanhempia varoiteltiin innostumasta tyttären elonmerkeistä liikaa, sillä hän todennäköisesti olisi jo aivokuollut.

Tunteja myöhemmin Abigailin isä piteli edelleen tyttärensä kättä, kun hän tunsi tyttären puristavan hennosti hänen kättään. Abigail vietiin vielä samana yönä aivoleikkaukseen. Leikkaus onnistui, ja tyttö aloitti matkansa kohti toipumista.

Toipuminen on alkanut

Abigail avasi silmänsä viime viikolla ensimmäisen kerran sairaalaan joutumisensa jälkeen. Keskiviikkona hänet siirrettiin jo toipumiskeskukseen.

Yksi tyttöä hoitaneista lääkäreistä arveli, että murtunut kallo mahdollisti aivojen turpoamisen ilman kohtalokkaan paineen syntymistä aivoihin. Abigailin isä on eri mieltä.

– Uskon, että hän on niin sisukas, että hän itse toi itsensä takaisin. Hän ei ollut vielä valmis lähtemään.

Abigailin ihmetoipumisesta kertoi brittilehti The Telegraph.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme