Mainos
Mainos

Miehelle sakot kebabröyhtäyksestä – ravintolaketju korvasi kulut

Turkkilainen kebabravintolaketju on maksanut itävaltalaismiehen kebabin syömisestä johtuneesta röyhtäilystä saaman sakon. Sakkoihin johtanut röyhtäys sattui Itävallan pääkaupungissa Wienissä viime helmikuussa, kertoo The Local.

Sakkoperusteiden mukaan paikallinen baarimikko Edin Mehic rikkoi lakia "röyhtäisemällä hyvin äänekkäästi lähellä poliiseja". Juuri kebabin syönyt ja poliisien läsnäolosta tietämätön mies sai röyhtäyksestään 70 euron sakot.

Mehic jakoi sakkonsa Facebookissa, mitä kautta tieto päätyi myös tunnetun turkkilaisen Döner Kebaps, Kasap Döner -ravintolaketjun tietoon. Kebabin mainetta puhdistaakseen ketju kutsui Mehic’in Turkkiin, missä hänelle ojennettiin sakkomaksusumma – 70 euroa.

Lainrikkoja itse kertoo, että hän ei ole uskaltanut palata "rikospaikalle", ja että hän katsoo nykyään aina olkansa yli, kun tuntee tarvetta helpottaa oloaan ilmateitse julkisella paikalla. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme