Mainos
Mainos

Miehen vessareissu sai kuumottavan käänteen – käärme nappasi kiinni sukupuolielimestä

Thaimaalainen mies oli käymässä vessassa, kun kolmimetrinen pyton puraisi häntä peniksestä.

Attaporn Boonmakchuay koki kauhun hetkiä, kun pyton oli tullut putkistoa pitkin ylös. Pahaksi onnekseen Boonmakchuaya sattui olemaan samaan aikaan vessassa. ja pyton nappasi hänestä kiinni.

Boonmakchuaya yritti irrottaa pytonia, mutta se ei irrottanut otettaan. Niinpä Boonmakchuay huusi vaimonsa apuun, joka kiiruhti naapuriin hakemaan apua. Apua saapui minuutin sisällä.

Naapuri riensi apuun köyden ja veitsen kanssa, mutta ne niitä ei tarvittu. Boonmakchuay huomasi pytonin otteen löystyneen, joten hän avasi sen leuat ja pääsi irti sen otteesta.

Lääkäreiden mukaan 38-vuotias Boonmakchuay sai penikseensä kolmen sentin haavat, jotka vaativat tikkausta. Hänen uskotaan toipuvan täysin.

- Hän on onnekas. Tarkkailemme hänen tilaansa infektioiden varalta. Jos infektioita ei tule ja haavat paranevat hyvin, niin hän voi palata kotiin. Jos käärmeen puraisu olisi vahingoittanut virtsaputkea tilanne olisi toisenlainen, Boonmakchuaya hoitanut lääkäri Chutima Pinchareon sanoo.

Pelastustyöntekijät auttoivat pytonin pois putkesta ja veivät sen pois asuinalueelta.

Isojen käärmeiden ilmaantuminen asuinalueille ei ole harvinaista Thaimaassa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme