Mainos
Mainos

Mies ajoi tahallaan päin Saksan sosiaalidemokraattien päämajaa – kyydissä syttyviä aineita

Mies ajoi päin Saksan sosiaalidemokraattien päärakennusta Willy-Brandt-Hausea Berliinin Kreuzbergin kaupunginosassa myöhään sunnuntai-iltana. Poliisin mukaan miehen autosta löytyi syttyviä aineita. 

Viranomaisten mukaan kyseessä ei terroriteko, vaan itsemurhayritys. Asiasta kertovat muiden muassa saksalaismediat Berliner ZeitungDas Bild sekä uutistoimisto Reuters. 

Poliisin tietojen mukaan mies ajo päin rakennusta aikeenaan toteuttaa itsemurha. Poliisi löysi autosta muun muassa bensiinikanistereita ja hiuslakkapulloja, jotka syttyivät törmäyksessä palamaan. 

Berliner Zeitungin mukaan ei ole viitteitä siitä, että miehen teon taustalla olisi radikaaliaatteita. Sen sijaan miehellä on saattanut olla poliittinen motiivi, kertoo julkaisu. 

58-vuotias kuljettaja sai törmäyksessä lieviä vammoja, ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Kukaan muu ei loukkaantunut. 

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme