Mainos
Mainos

Mies ampui musiikkia liian lujaa soittaneen teinin USA:ssa

47-vuotias yhdysvaltalaismies tuomittiin elinkautiseen vankeuteen ilman mahdollisuutta armahdukseen.

Michael Dunn ampui 17-vuotiaan Jordan Davisin marraskuussa 2012 Jacksonvillessä Floridassa, koska tämä oli huudattanut musiikkia liian kovalla.

– Kadun todella syvästi tapahtunutta. Jos vain voisin kääntää aikaa taaksepäin, tekisin asiat toisella tavalla. Olen häpeissäni siitä, että otin ihmiseltä hengen, Dunn kertoi lyhyessä lausunnossaan, jonka hän luki Davisin perheelle oikeudessa perjantaina.

Tapahtumat saivat alkunsa huoltoasemalla, jossa Dunn oli pyytänyt autossa olleita poikia sammuttamaan liian kovalla kuuluneen musiikin. Nuoret eivät tähän kuitenkaan suostuneet.

Oikeudessa Dunn kertoi pelänneensä henkensä puolesta, kun yksi miehistä oli noussut autosta ja lähestynyt häntä. Tähän Dunn reagoi vetämällä aseen auton hansikaslokerosta ja avaamalla tulen.

Dunn tuomittiin elinkautisen vankeuden lisäksi 105 vuodeksi vankilaan hänen ammuttua kolmea muuta autossa ollut teiniä.

Poikien autosta ei löydetty asetta ja kolme henkiin jäänyttä poikaa todistivat oikeudessa, etteivät he olleet uhanneet Dunnia. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme