Mainos
Mainos

Mies jätti vuokraamansa VHS-kasetin palauttamatta – pidätettiin 14 vuotta myöhemmin

Miehelle selvisi vasta tiistaina, että hänet oli etsintäkuulutettu vuosia sitten palauttamatta jätetyn elokuvavideokasetin takia, uutisoi brittilehti The Guardian.

Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva James Myers, 37, oli viemässä tytärtään kouluun, kun poliisi pysäytti hänet rikkinäisen jarruvalon takia.

Meyersin mukaan poliisi tutkivat hänen ajokorttinsa ja kertoivat hänelle, että hänestä oli voimassa oleva etsintäkuulutus, sillä hän ei ollut palauttanut vuonna 2002 vuokraamaansa elokuvavideokasettia.

–En tiedä miten tämän kertoisin, mutta sinusta on edelleen voimassa oleva etsintäkuulutus vuodelta 2002. Ilmeisesti vuokrasit elokuvan Freddy Got Fingered (suom. Sormet pelissä), etkä koskaan palauttanut sitä, Meyers kertoo poliisin sanoneen hänelle.

Miehen kertomuksen mukaan hänen annettiin viedä tyttärensä kouluun ja mennä töihin, kunhan hän lupasi palauttaa itsensä poliisiasemalla myöhemmin samana päivänä.

Myöhemmin poliisi veikin Meyersin käsiraudoissa paikalliseen maistraattiin. Hänen pitää mennä vielä oikeuteen lievästä rikkomuksesta, poliisi sanoi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme