Mainos
Mainos

Mies kertoi 129 miljoonan lottovoitostaan - hauskat reaktiot

Lähes 129 miljoonaa euroa (107,9 miljoonaa puntaa) Euro Million -lottoarvonnasta voittanut mies on kertonut voittotunnelmistaan.

Perjantaina arvotun potin voitti Etelä-Englannissa Surreyn Coulsdenissa asuva 41-vuotias mekaanikko Neil Trotter.

Arvonta tapahtui perjantai-iltana kello 22.30 paikallista aikaa.

– Seurasin lähetystä illalla ja numero numerolta arvotut luvut täsmäsivät kuponkini numeroihin. Sanoin puolisolleni, että "olen tehnyt sen, olen voittanut lotossa!". Hän sanoi, "ole hiljaa, älä ole idiootti".

– Kasvoiltani katosi väri enkä voinut olla paikoillani. Kävelin ympäri taloa enkä tiennyt miten päin olla. Annoin puolisoni tarkistaa numerot uudelleen ja hän alkoi kirkua.

– Seuraavaksi soitimme isälleni. Hän kutsui minua idiootiksi ja sanoi, että minun pitäisi lopettaa juominen. En ollut ottanut pisaraakaan. Ajoimme hänen luokseen. Hänellä kesti aikansa ymmärtää, että olemme tosissamme. Isäni ei yleensä mene sanattomaksi, mutta hän oli sanaton sinä iltana.

Trotter kertoi voitostaan julkisesti, koska ei halunnut salata voittoa ystäviltään. Trotter, joka omistaa autokorjaamon, kertoi luopuvansa työstään.

Trotter oli voitostaan varma jo ennen arvontaa. Hän oli ilmoittanut isänsä työpaikalla perjantaina lounasaikaan, että ”tähän aikaan huomenna olen monimiljonääri”.

– Olen aina ajatellut, että voitan suuren potin ja minulla oli hyvä tunne siitä koko viikon ajan, Trotter myhäilee.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme