Mainos
Mainos

Mies kosi keskellä valtatietä – sai vihat ja syytteen niskoillensa

Yhdysvaltalaismies on saanut syytteen liikenteen tukkimisestä ja väärinkäytöksestä, kun hän polvistui Houstonissa keskelle valtatie I-45:ä ja kosi tyttöystäväänsä.

Romanttinen teko voi johtaa jopa kuuden kuukauden vankeusrangaistukseen, kertoo uutiskanava CNN.

– Tuntuu tietysti pahalta, pyydän anteeksi, jos aiheutin teollani jollekin ongelmia. Se ei ollut tarkoitukseni, halusin vain tehdä jotain erilaista, 24-vuotias Vidal Valladares sanoo CNN:n haastattelussa.


Valtatiellä ajaneet ihmiset eivät olleet romanttisesta tientukoksesta onnessaan ja sosiaaliseen mediaan ladatussa kosintavideossa kuulee selvästi autoilijoiden turhautuneen tööttäilyn.

Valladares valikoi valtatien kosintapaikaksi, sillä hänen tyttöystävänsä mukaan sieltä oli paras näkymä kaupunkiin. 

– Rakkaus saa ihmisen tekemään typeriä asioita ja halusin tehdä jotain suurta naiselleni. Jotain sellaista, minkä hän tulisi aina muistamaan, Valldares perustelee.

Tarinalla on onnellinen loppu, sillä 23-vuotias Michelle Wycoff vastasi kosintaan myöntävästi ja pariskunnan häitä vietetään maaliskuussa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme