Mainos
Mainos

Mies nappasi elämänsä toisen lottopotin – tismalleen samoilla numeroilla

Kärsivällisyys on valttia vaikkapa ongella ja monessa muussakin asiassa, myös lottoamisessa. Elävä esimerkki siitä on Larry Gambles-niminen mies.

Larry on voittanut lotossa kunnon potin, kahdesti. Potin voittaminen kahteen kertaan on jo sinänsä hyvin hyvin erikoista, mutta Larry Gamblesin tapauksessa erikoisuutta löytyy lisää. Kaksi pottia on voitettu samoilla numeroilla.

Ruotsalaisen Aftonbladetin mukaan ensimmäinen lottovoitto napsahti yhdeksän vuotta sitten. Samoilla onnennumeroilla pelannutta Larrya kohtasi satumainen onni toistamiseen kesäkuussa, kun rivit toivat hieman alle 10 miljoonan euron potin.

– Valitse onnennumerosi ja pidä niistä kiinni, voittaja ohjeistaa.

Illinoisissa Yhdysvalloissa asuva, osuvan sukunimen Gambles, omistava mies kertoo pelanneensa ensimmäisessä voitossaan muutaman dollarin. High-Schoolin koripallojoukkueen pelipaidoista otetut numerot toivat 50 000 dollaria.

– Olen pelannut samoilla numeroilla siitä saakka.

Nykyisin eläkkeellä olevasta Gamblesista tuli multimiljonääri Lucky Day -lotossa numeroilla 1, 6, 12, 14 ja 25. Voittosumma dollareissa oli osapuilleen 10,5.

Läheiset eivät jää osattomiksi. Larry aikoo antaa läheisille ja ystäville osan suurvoitosta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme