Mainos
Mainos

Mies riemastui saatuaan postissa yli 26 vuotta vanhan paketin – terveiset jo kuolleelta äidiltä

Joskus posti voi viipyä matkalla yllättävän kauan.

Tämän tietää Yhdysvalloissa itsekin postimiehenä työskennellyt Marvin Wilson, joka sai tällä viikolla postissa melkoisen yllätyksen. Miehelle nimittäin toimitettiin postissa paketti, joka oli lähetetty hänelle yli 26 vuotta sitten.

Wilson ei kuitenkaan ole pahoillaan paketin myöhästymisestä. Päin vastoin hän on siitä kiitollinen, sillä paketista löytyi vanhoja rakkaita muistoja.

– Kävin postiani läpi ja huomasin saaneeni pienen paketin, Wilson kertoo CNN.n yhteistyökanana KBOI 2:n haastattelussa.

– Paketissa oli päiväys 23. huhtikuuta 1990, eli sen tuleminen tänne kesti 26 vuotta, kaksi kuukautta ja 19 päivää.

Paketin oli lähettänyt Wilsonille tämän äiti, joka on nyt jo menehtynyt. Aluksi Wilson kuvitteli kyseessä olevan pila ja ajatteli jonkun perheenjäsenen mahdollisesti juksaavan häntä.

Mutta sitten mies tajusi asian oikean laidan.

– Kun tajusin keneltä paketti oli ja mitä siinä oli, lähetin sisarelleni viestin sähköpostilla, soitin sisarelleni ja lähetin viestin Facebookissa.

Paketti sisälsi vanhoja valokuvia.

Paketti oli aluksi toimitettu väärään osoitteeseen. Wilson on kiitollinen, että sen vastaanottaja oli lähettänyt paketin eteenpäin, niin että se viimein tavoitti hänet.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme