Mainos
Mainos

Mies roikotti vauvaa kerrostalon ikkunasta saadakseen Facebook-tykkäyksiä – "1000 tykkäystä tai pudotan hänet"

Algerialainen mies tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan vauvan roikottamisesta kerrostalon ikkunasta, uutisoi BBC.

BBC kertoo verkkosivuillaan, että vastikään tuomittu mies päivitti itsestään kuvan Facebookiin, jossa hän roikottaa vauvaa kerrostalon ikkunasta. Päivityksen kuvateksti oli karmaisevaa luettavaa: "1000 tykkäystä tai pudotan hänet".

Päivitys aiheutti muissa sosiaalisen median palvelun käyttäjissä voimakkaan reaktion. Käyttäjät vaativat miehen pidättämistä vauvan kaltoinkohtelusta.

BBC kertoo, että paikallisen poliisin mukaan miestä syytettiin vauvan turvallisuuden vaarantamisesta. BBC:n uutisesta selviää, että paikallinen televisiokanava, Al Arabiyan mukaan vauvaa roikotettiin kerrostaloasunnon 15. kerroksen ikkunasta. 

Vauvan isä pyysi syytteiden kumoamista

BBC:n mukaan tuomittu mies on vauvan sukulainen. Mies kiisti asettaneensa vauvan henkeä vaaraan. Algerialaisen televisiokanavan, Ennaharin mukaan mies väittää sosiaalisen median käyttäjien muokanneen kuvaa. Lisäksi mies väitti, että kuva oli otettu parvekkeella. 

Lapsen isä pyysi oikeudelta syytteiden kumoamista, sillä hänen mukaansa teko oli ollut vain leikkiä.

Algerialaisen oikeuden mukaan kuva oli kuitenkin selvä ja oikeuden mukaan lapsen henki oli vaarassa. Mies tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme