Mainos
Mainos

Mies saapui sairaalaan veitsi päässään – ei tajunnut sen töröttävän kallossaan

Brasiliassa 39-vuotias mies on selvinnyt onnekkaasti hengissä jouduttuaan useasti puukotetuksi. Miestä oli isketty lopuksi veitsellä päähän, jonne veitsi myös jäi. Veitsi oli töröttänyt miehen päässä noin kolmen tunnin ajan matkalla sairaalaan.

Tapauksesta kertoo CNN. 39-vuotias Juacelo Nunes de Oliveira oli ollut viime sunnuntaina juhlimassa baarissa Agua Brancan kaupungissa ja ajautunut riitaan.

Oliveiraa oli puukotettu neljästi, kolme kertaa keskivartaloon ja kerran päähän.

Mies oli viety ensin hoitoon läheiseen sairaalaan, josta hänet kuitenkin siirrettiin noin 100 kilometrin päässä sijaitsevaan Teresinan sairaalaan. Veitsi törrötti miehen päässä koko matkan ajan.

– Häneltä kesti lähes kolme tuntia saapua tänne sairaalaan, sairaalan johtaja, kirurgi Gilberto Albuquerque kommentoi CNN:lle.

– Hänellä oli veitsi päässään koko tämän ajan, mutta hän ei tajunnut sitä. Luulemme että hän ei tajunnut veitsen olevan yhä päässään sokin vuoksi, ja koska hän oli hieman juonut.

Sotilaspoliisin tapauksesta julkaisemissa kuvissa Oliveira näkyy makaamassa sairaalan paareilla veitsi päässään kahvaan asti uponneena.

Albuquerquen mukaan veitsi oli uponnut miehen alaleukaan asti. Veitsi oli vain täpärsti välttänyt tärkeitä hermoja.

– Hän olisi voinut menettää näkönsä, haju- ja makuaistinsa, mutta mitään tästä ei tapahtunut. Hän on elossa ja voi hyvin.

Veitsen poistaminen leikkauksessa oli erittäin vaativaa, sillä pienikin lipsahdus olisi saattanut katkaista valtimon. Operaatio kesti kaksi ja puoli tuntia.

– Hän pääsi pois sairaalasta eilen, viisi päivää sen jälkeen kun oli tullut sairaalaan veitsi päässään, Albuquerque kertoo.

–Hän on terve eikä tästä jäänyt mitään pahoja jälkiseurauksia.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme