Mainos
Mainos

Mies sai vahingossa tietää olevansa kuolemansairas

Britanniassa 82-vuotias mies on saanut vahingossa tietää kirjeen välityksellä, että hänellä on vain muutama kuukausi elinaikaa.

Nottinghamshiressa asuvan Harold Bracen perhe tiesi miehen sairastavan vaarallista maksasyöpää, mutta oli päättänyt varjella Haroldia tiedolta, koska vanha mies sairasti jo dementiaa.

Kohtalokas kirje tuli asianajotoimistolta, joka hoitaa Bracen ja tämänex-vaimon vireillä olevaa oikeusprosessia. Kirjeen tarkoituksena oli lähinnä informoida miestä oikeuskäsittelyyn liittyvistä päätöksistä.

Kirjeen lopussa kuvailtiin, kuinka "heidän asiakkaansa oli ymmärtänyt, että hänellä on kuolemaan johtava syöpä ja että hänellä olisi korkeintaan kolme kuukautta elinaikaa jäljellä."

Harold Bracen poika Chris Brace kertoo BBC Newsin verkkouutisissa, että hänen isänsä oli murtunut kyyneliin avatessaan kirjeen.

Chris Brace on vaatinut virallista anteeksipyyntöä asianajotoimistolta. Asianajotoimiston mukaan se ei voinut mitenkään tietää, ettei Harold Brace ollut tietoinen syövästään.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme