Mainos
Mainos

Mies surffasi kaikkien aikojen suurimmalla aallolla - Katso video

Havaijilainen mies on surffannut ennätyksellisen suuren aallon harjalla Portugalin rannikolla.Garret McNamara teki ennätyksen Nazaressa North Beachilla. Nazare on suosittu kohde surffailijoiden keskuudessa.

McNamaran kohtaaman aallon arvellaan olleen noin 30 metrinen ja sen uskotaan olevan suurin aalto, jolla on koskaan surffattu. McNamara oli ollut surffaamassa, kun valtava aalto yllätti hänet.

- Kaikki oli täydellistä, sää, aallot. Surffasin suurilla aalloilla kunnes tuli suurin koskaan näkemäni aalto. Se oli uskomatonta. Useimmat ihmiset olisivat olleet peloissaan, mutta Garret hallitsi aallon kriittisen vaiheen. Se oli inspiroivaa surffausta inspiroivalta surffarilta, kertoo paikalla ollut McNamaran ystävä Al Mennie.

McNamara on aiemminkin surffanut Nazaren tunnetusti valtavilla aalloilla. Nazaren Kanjoniksi tunnetulla kohdalla meren aallot pääsevät muodostumaan epätavallisen suuriksi.

- Aallot ovat täällä hyvin mystisiä, kuvailee McNamara.

(MTV3 - EVN)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme