Mainos
Mainos

Mies teki hätäkeskukseen hälytyksen itsestään – ampui hätiin tulleen poliisin

Yhdysvalloissa Cincinnatissa hätäsoittoon vastannut poliisi on ammuttu kuoliaaksi puhelun soittaneen miehen asetettua poliiseille ansan.

21-vuotias mies oli soittanut hätäkeskukseen teeskennellen tarvitsevansa paikalle apua. Kun poliisi oli saapunut paikalle, oli ilmoituksen tehnyt mies surmannut poliisin ampumalla. Tapauksesta uutisoi CNN.

21-vuotias Trepierre Hummons soitti hätänumeroon teeskennellen olevansa silminnäkijä, joka oli nähnyt aseistetun, epämääräisesti käyttäytyvän miehen.

– Hän kävelee ympäriinsä aseen kanssa käyttäytyen hyökkäävästi, Hummons oli todennut puhelimessa.

Kun häneltä oli kysytty kuvailua miehestä, hän oli kuvaillut itsensä:

– Hieman yli parikymppinen… noin 170 senttiä pitkä… hän on hieman pyöreä kaveri.

Hätäkeskus otti ylös Hummonsin nimen ja numeron. Hummons kiitti häntä. Mies soitti vielä uudelleen hätäkeskukseen varmistaakseen, että poliisi oli todellakin tulossa paikalle. Sitten hän oli jäänyt odottamaan poliisia aseistettuna.

Viestitti ennen ampumista Facebookissa ja kännykällä

Paikalle ensimmäisenä saapunut poliisi oli 48-vuotias Sonny Kim, jota Hummons ampui useita kertoja haavoittaen tätä. Hummons yritti ampua tämän jälkeen myös paikalle saapunutta ehdonalaisvalvojaa.

Hummons palasi tämän jälkeen maassa maanneen Kimin luokse ja kamppaili tämän aseensa. Kun paikalle saapui vielä kolmas poliisi, Tom Sandmann, Hummons ampui tätä Kimin aseella.

Sandmann vastasi tällöin kuitenkin tulitukseen haavoittaen Hummonsia. Sekä Kim että Hummons kuolivat myöhemmin sairaalassa vammoihinsa.

Ennen ampumisia Hummons oli kirjoittanut Facebookiin epämääräisen hyvästelyviestin, jota monet miehen ystävistä kommentoivat juuri ampumisten aikaan.

– Rakastan teitä jokaista, jotka olette olleet osa elämääni. Olette todellakin olleet ottelun tärkein pelaaja. (You’re the real MVP)

Hummons oli myös lähettänyt muutamalle ystävälleen tekstiviestin, joissa ilmoitti suunnittelevansa itsemurhaa poliisin käsissä.

Cincinnatin poliisipäällikkö Jeffery Blackwell totesi toivovansa, että miehen viesteistä olisi ilmoitettu eteenpäin viranomaisille.

– Valitettavasti näin ei tehty. Ja nyt menetimme yhden parhaista poliiseistamme.

Hummonsilla oli taustallaan usemapia tuomioita. Aiemmin samana päivänä hänestä oli tehty ilmoitus seksirikoksesta.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme