Mainos
Mainos

Mies työnnettiin auton takakonttiin – poliisi tutki polttaripilaa ihmisryöstönä

Tarton poliisi etsi päivällä auton takaluukkuun työnnettyä miestä. Virolaisen Postimees-lehden mukaan sen toimitukseen tuli aamulla silminnäkijän soitto Tartossa tapahtuneesta ihmisryöstöstä.

Soittaja kertoi ilmoittaneensa myös poliisille aseistetuista naamiomiehistä, jotka työnsivät kadullakulkeneen BMW:n takakonttiin.

Lehden mukaan silminnäkijä ei nähnyt harhoja, mutta ihan ihmisryöstöstä ei ole kyse. Illan aikana toimitukseen otti yhteyttä ns. ryöstöautoa ajanut mies ja kertoi kuulleensa ihmisryöstön uhriksi joutuneen etsinnöistä. Mies kertoi toimittajalle, että missään tapauksessa kyseessä ei ole rikos, vaan lavastettu ryöstö oli alku polttari-illalle.

Ryöstökuski kertoi myös poliisille, että kukaan tapahtumissa mukana ollut ei ollut todellisessa vaarassa.

Postimehen mukaan Tarton poliisi tutkii vielä kaikki asiaan liittyvän tiedon, mutta tällä hetkellä ketään ei kuitenkaan epäillä rikoksesta.

Poliisi muistuttaa, että polttareita järjestettäessä olisi hyvä hetkeksi pysähtyä miettimään, miltä vitsiksi tarkoitettu temppu näyttää ulkopuolisin silmin. Varsinkin, jos kadulla heilutaan aseen kaltaisten esineiden ja naamareiden kanssa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme