Mainos
Mainos

Mies vitsaili Kirgisian kansallisruoan näyttävän hevosen elimeltä – karkotus uhkaa

Skotlantilainen kaivostyöntekijä aiotaan karkottaa Kirgisiasta hänen verrattuaan maan kansallisruokaa hevosen penikseen Facebookissa.

Uutistoimisto BBC kertoo kuitenkin, että nyt mies aiotaan karkottaa maasta väärän tiedon levittämisen eikä varsinaisesti vitsinsä takia.

Paikallisen poliisin mukaan mies ei ole syyllistynyt etniseen väkivaltaan kiihottamiseen kommenttiensa vuoksi.

Uudenvuodenaattona julkaisemassaan päivityksessä Michael McFeat julkaisi kuvan Kumtorin kultakaivoksen kollegoidensa juhla-ateriasta. Kuvan yhteyteen hän kirjoitti ”kirgisialaisten jonottavan erityisherkkuaan – hevosen peniksiä”.

Paikallisen radion mukaan skottimiehen julkaisu oli aiheuttanut paljon tyytymättömyyttä ja paheksuntaa paikallisten keskuudessa. Miehen työnantajakaivokselta vaaditaan myös anteeksipyyntöä tapahtuneen vuoksi.

McFeat poisti myöhemmin alkuperäisen päivityksen ja korvasi sen anteeksipyynnöllä lauantaina 2. tammikuuta. Päivityksen mukaan miehen aikeena ei ollut loukata ketään.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme