Mainos
Mainos

Mies yritti raiskata naisen lentokoneen vessassa

Japan Airlinesin lento on joutunut palaamaan kentälle, kun naismatkustaja joutui seksuaalisen hyökkäyksen kohteeksi lentokoneen vessassa.

Huffingtonpost kertoo sivuillaan, että hyökkäyksen kohteeksi joutunut nainen oli matkalla lomaltaan Havaijista Japaniin yhdessä äitinsä kanssa.

29-vuotias mies oli tunkeutunut WC-tilaan ja alkanut väkisin riisua naista. Samalla mies oli alkanut riisua omia vaatteitaan.

Nainen onnistui painamaan WC:n hälytyspainiketta. Naisen äiti, lentokoneen henkilökunta ja muuta matkustajat yrittivät avata WC:n ovea, mutta mies onnistui tukkimaan oven niin, että sitä ei saatu avattua. Ovi saatiin lopulta auki nostamalla se pois saranoiltaan.

Yhden miesmatkustajan kerrotaan loukkaantuneen syntyneessä kahakassa.

Ennen välikohtausta raiskausta yrittänyt mies oli huutanut jotakin ja hänen äitinsä sanoi henkilökunnalle poikansa kärsivän masennuksesta ja että hän on lääkityksellä. Välikohtauksen jälkeen miehen äiti antoi tälle lääkettä, jonka jälkeen hän nukahti.

FBI pidätti miehen lentokoneen palattua Honoluluun.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme