Mainos
Mainos

Mijailovic haluaa uuden asianajajan

Ruotsin ulkoministerin Anna Lindhin murhasta tuomittu Mijailo Mijailovic on tyytymätön nykyiseen asianajajaansa, joka on hänen mielestään toiminut liiaksi omin päin.

Ruotsin ulkoministerin Anna Lindhin murhasta tuomittu Mijailo Mijailovic haluaa vaihtaa asianajajaansa, kertoo ruotsalainen Aftonbladet-lehti. Mijailovicin asianajajana on tähän asti toiminut Peter Althin. Nyt hän on lehden mukaan ottanut yhteyttä kahteen muuhun asianajajaan.

Mijailovic odottaa parhaillaan korkeimman oikeuden ratkaisua tuomioonsa. Käräjäoikeus tuomitsi Mijailovicin elinkautiseen vankeuteen murhasta, kun taas hovioikeus määräsi hänet oikeuspsykiatriseen hoitoon. Korkein oikeus myönsi kuukausi sitten valitusluvan tuomiosta.

Aftonbladetin mukaan Mijailovicilla ei ole luottamusta nykyiseen asianajajaansa Althiniin, joka hänen mielestään on toiminut liiaksi omin päin eikä ole käynyt tarpeeksi usein keskustelemassa hänen kanssaan.

(MTV3-TT-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme