Mainos
Mainos

Mikä on tyhmempää kuin laittaa kuva rikoksestaan nettiin? No tämä

Joskus rikollisten nappaaminen on helppoa – etenkin jos nämä toimittavat poliisin hyppysiin varsin konkreettiset todisteet rötöstelystään. Harvoin on kuitenkin poliisille toimitettu niin selkeää näyttöä kuin tapahtui viikonloppuna Yhdysvalloissa Floridassa.

23-vuotias nainen nimittäin latasi nettiin livevideota humalassa ajelustaan. Tapauksesta kertoo CNN. Huojuvalla videolla nainen toteaa olevansa eksyksissä ja hyvin humalassa.

– Ihmiset, missä olen juuri nyt, nainen kyselee Periscope-palveluun lataamallaan videolla.

– Minun täytyy mennä kotiin.

Poliisi sai lauantaina useita puheluita ihmisiltä, jotka olivat huolestuneet nähtyään 23-vuotiaan naisen livelähetyksen auton ratista.

– Hän oli aivan pihalla. On ilmiselvää, kun katsoi live-videota, kuinka huonossa kunnossa hän olikaan, Lakelandin poliisia edustava Gary Gross kommentoi.

Poliisit löysivät naisen ajamasta paitsi humalassa niin myös puhjenneella renkaalla. Juuri kun naista yritettiin pysäyttää, hänen autonsa osui kivetykseen.

Poliisin mukaan naisen puhe oli sammaltanut ja hän oli haissut alkoholilta. Nainen oli myös vaikuttanut sekavalta.

Nainen pidätettiin sen jälkeen kun hän oli kieltäytynyt puhallustestistä. Hän ei läpäissyt poliisin muita testejä, joilla selvitettiin onko nainen humalassa.

Naista syytetään rattijuopumuksesta. Naisen asianajaja aikoo kuitenkin kiistää syytteet.

– Hän on nuori ammattilainen, jolla on edessään loistava tulevaisuus. Kun oikeudenkäyntipäivä on määrätty, aion jättää hänen puolestaan vetoomuksen syyttömyydestä, asianajaja kommentoi.

Asianajaja ei kuitenkaan ollut haastatteluhetkellä vielä tutustunut kaikkiin todisteisiin.Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme