Mainos
Mainos

Militantit uhkaavat tappaa vangitun israelilaissotilaan

Kansainvälisen Punaisen Ristin mukaan Israelin joukot tappoivat kaksi ambulanssihenkilökuntaan kuuluvaa sekä poliisi Gazassa.

Israelilaissotilasta panttivankinaan pitävät palestiinalaisryhmät uhkasivat tänään tappaa sotilaan, ellei Israel lopeta hyökkäystään Gazan palestiinalaisalueelle sotilaan pelastamiseksi.

Neuvottelut sotilaan vapauttamiseksi ovat meneillään. Palestiinalaisryhmät sieppasivat sotilaan kesäkuun lopulla. Eilen palestiinalaistaho varoitti, että Israelin pommitukset saattavat hänen elämänsä vaaraan.

Kansainvälinen Punainen Risti sanoi tänään, että Israelin joukot tappoivat kaksi ambulanssihenkilökuntaan kuuluvaa Gazassa. Palestiinalaisten Punaisen Puolikuun työntekijöillä oli selvästi merkityt vaatteet ja heidän ambulanssinsa hälytysvalo vilkkui.

Israelin joukot ampuivat myös kaksi aseistautunutta palestiinalaismiestä ja poliisin Gazan kaistan pohjoisosassa, kertoivat asukkaat ja lääkintähenkilökunta. Israel myös ampui ohjuksia militanttien tukikohtiin.

Israelin pääministeri Ehud Olmert kieltäytyi kertomasta tänään, milloin tämänkertainen hyökkäys päättyy.

(MTV3-STT-DPA-AFP-AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme