Mainos
Mainos

Miljardöörin liekinheittimiä myynyt ”Tylsä Yhtiö” kaavailee maanalaista tunneliverkostoa – julkaisi videon

Miljardööri Elon Muskin nimi on viime vuosien aikana tullut tutuksi lähes jokaiselle. Teslan ja SpaceX:n pomon hallintaan kuuluu myös Boring Company, joka nimestään huolimatta on kaikkea muuta kuin tylsä.

Hiljattain Boring Company pääsi otsikoihin markkinoimalla 500 dollarin hintaisia liekinheittimiä. Yhtiö on kehitellyt myös maanalaista tunneliverkostoa, jolla parannettaisiin kaupunkien liikennettä.

Nyt Musk kertoo Twitterissä, että tunneliverkostot voitaisiin valjastaa ensisijassa jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kuljettamiseen. Aiemmissa suunnitelmissa tunneleita pitkin olisi kuljetettu Tesla-autoja paikasta toiseen ympäri kaupunkia.

Musk tviittaa, että tunneliverkosto koostuisi useista pienistä asemista, joiden avulla ihmiset pääsevät lähelle kohteita, toisin kuin metrolla, joka koostuu harvassa olevista isoista asemista. Järjestelmää havainnollistetaan ylläolevalla videolla:


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme