Mainos
Mainos

Miljardööri Donald Trump pyrkii USA:n presidentiksi

Tosi-tv-sarjoistakin tuttu yhdysvaltalainen miljardööri Donald Trump kertoi juuri New Yorkissa pidetyssä tilaisuudessa pyrkivänsä Yhdysvaltain presidentiksi.

Trump kertoi asettuvansa republikaanien ehdokkaaksi Manhattanille rakentamassaan pilvenpiirtäjässä Trump Towerissa. Hänen vaalilupauksensa on ”nostaa Yhdysvallat taas voittajien joukkoon”.

– Milloin on viimeisin kerta, kun olemme voittaneet esimerkiksi Kiinan? Kiinahan tuhoaa meidät! Terroristijärjestö Isis on myös suuri ongelma. Yhdysvallat ei näyttäydy enää voittajana, Trump pauhasi.

Trump sanoi vaalipuheessaan muun muassa vahvistavansa USA:n armeijan vahvemmaksi kuin koskaan. Hän kritisoi myös voimakkaasti demokraattipresidentti Barack Obaman terveydenhoitouudistusta ”Obamacarea”.

–  Maamme tarvitsee johtajan, joka palauttaa Yhdysvallat taas voittajaksi. Obama oli hengen nostattaja, cheerleader, ei johtaja, Trump sanoo.

Yhdysvaltain presidentinvaalit pidetään loppuvuodesta 2016.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme