Mainos
Mainos

Ministeri kuoli pienkoneturmassa Pakistanissa

Afganistanin öljy- ja kaivosministeri Juma Mohammad Mohammadi sai tänään surmansa lento-onnettomuudessa Pakistanissa. Mohammadia kuljettanut pienkone syöksyi mereen Pakistanin rannikkovesillä 30 merimailia eli 56 kilometriä länteen Karachista, mistä Cessna 402-kone nousi ilmaan. Tiedon ministerin kuolemasta vahvisti Afganistanin presidentin edustaja.

Pakistanin ulkoministeriön mukaan kyse oli onnettomuudesta. Pienkoneen hylky ja kuusi ruumista löydettiin merestä etsinnöissä. Koneessa oli lentäjän lisäksi neljä afganistanilaisvirkamiestä ja kiinalaisyhtiön edustaja.

Mohammadi oli Pakistanissa neuvottelemassa kaasuputken rakentamisesta Turkmenistanista Afganistanin kautta Pakistaniin. Hänen oli määrä lentää Karachista tutustumaan kiinalaisyhtiön kaivoshankkeeseen Baluchistanin maakunnassa Pakistanin länsirajalla.

Star Aviation -yhtiön pakistanilaiselta avustusjärjestöltä vuokraama kone katosi pian sen jälkeen, kun se oli noussut Karachin kaupungin lentokentältä.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme