Mainos
Mainos

Ministeriö: Pyhiinvaelluskatastrofissa ei tiettävästi suomalaisia uhreja

Saudi-Arabian pyhiinvaellusonnettomuudessa ei tämän hetken tiedon mukaan ole loukkaantunut tai kuollut suomalaisia. Ulkoministeriön tietojen mukaan noin 450 ihmistä on saanut pyhiinvaellusviisumin Saudi-Arabiaan.

Saudi-Arabian pyhiinvaellusonnettomuudessa ei ulkoministeriön tietojen mukaan ole kuollut tai loukkaantunut suomalaisia. 

– Tämän hetkisen tiedon mukaan joukossa ei ole suomalaisia. Mutta tilanne saattaa muuttua, muistuttaa ulkoministeriön viestintäpäivystäjä Petra Sarias.

Ministeriö kertoo, että suomen kansalaisille tai Suomessa vakituisesti asuville on myönnetty noin 450 pyhiinvaellusviisumia Saudi-Arabiaan. Ministeriö ei kuitenkaan tiedä, kuinka moni on matkannut maahan. Mekan alueelle ei ole tehty yhtään matkustusilmoitusta.

Saudi-Arabiassa pyhiinvaellusonnettomuuden uhrien määrä on noussut yli 700:n. Yli 800 muuta on viranomaisten mukaan loukkaantunut.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme