Mainos
Mainos

Missä on Eeva? Iskuryhmä selvittämään suomalaistytön katoamista Australiassa

Australian poliisi on perustanut erityisen iskuryhmän selvittämään lauantaina kadonneen suomalaistytön ja tämän isän katoamista. Asiasta kertoi australialainen My Daily News -lehti.

Iskuryhmän tehtävänä on käydä läpi valtava määrä silminnäkijähavaintoja ja muita yhdeteydenottoja, joita poliisi on tapauksen tiimoilta saanut.  

Lapsen suomalaissyntyinen äiti Michelle Dorendahl on kiistänyt tiedon, jonka mukaan hän olisi suunnitellut  lapsen tuomista Suomeen pysyvästi. Lapsen isoäiti Diana Hutchings on kertonut julkisuudessa asiasta ja arvellut poikansa ja pojantyttärensä katoamisen liittyvän aikeisiin.

Nelivuotiaan Eeva Dorendahlin isän, Greg Hutchingsin oli tarkoitus jättää tytär lapsen äidille lauantaina Pottsvillessä. Hutchings oli lähettänyt tekstiviestin, jossa oli kertonut heidän olevan jo matkalla. Kun isä ja tytär eivät kuitenkaan ilmestynyt paikalle, Michelle Dorendahl otti yhteyttä poliisiin.

Greg Huchings oli juuri viettänyt tyttärensä kanssa kahden viikon loman. Viimeinen havainto  parista on lauantaina Pottsvillessä kello 12.30.  My Daily Newsin mukaan kadonneilla ei uskota olevan autoa käytössään.  

Isä ja tytär tuntuvat kadonneen ilmaan. Etsintöjä on tehty mailla, merillä ja ilmassa ja niihin on osallistunut poliisin lisäksi kymmeniä vapaaehtoisia.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme